Hoe ga ik te werk

Als iemand bij mij in de praktijk komt met een klacht dan kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook waardoor het is ontstaan. Vandaar uit ga ik dan te werk.

“IK VOEL ME NIET GOED”
ZEI DE ZIEL.
“MAAR DE MENS LUISTERT
NIET NAAR MIJ.”
” LAAT MIJ DAN
VOOR GAAN”,
ZEI HET LICHAAM.

Energetische coaching

Onze gedachten en gevoelens hebben een direct effect op het lichaam en de fijnstoffelijke systemen. Daarom is het belangrijk je bewust te worden van je mentale beelden, overtuigingen en gedachten, naast de helende energie-impulsen. In deze gesprek coaching ontwikkelen wij samen holistische oplossingen. De energetische gesprek coaching is een combinatie van het actieve en het passieve, van het bewuste en het onbewuste, om alle krachten samen te laten werken voor uw problemen en zorgen.

Energetisch Genezen

De meeste ziekten beginnen in de ziel en het energielichaam. Bij energetische healing plaats ik energetische helende impulsen in je lichaam om het zelfgenezingsproces van het lichaam te activeren. Dit doe ik door mijn handen op de meridianen,
de chakra's en de afzonderlijke orgaansystemen te leggen. Door de verschillende lichaams- en energiesystemen rechtstreeks aan te spreken, kan ik achterhalen waar de oorzaak van je lijden ligt en specifieke helende impulsen geven. Zo is het mogelijk om tumoren, cystes en metastasen te verkleinen, of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Maar ook bij andere ziektebeelden kan ik eventueel helpen men denkt hier bijvoorbeeld aan; Huidaandoeningen / Wratjes • Migraine • Pijn bestrijding • Nervositeit / Stress • Slaaploosheid • Reuma • Psychische klachten • Problemen met zwanger worden • Hormoon problemen • Overgangsklachten • Darmklachten • Lymf drainage Kinderen; • Huilbaby’s
Adhd • Bedplassen • Astma • Slaapproblemen • Huidproblemen • Darmkrampen • Eet of drinkproblemen • Faalangst

Voeding advies

Voedingsadvies voor alle vormen van kanker In mijn jarenlange professionele ervaring heb ik een concept ontwikkeld voor holistische voeding bij kanker vanuit verschillende geneeskundige disciplines. Het is een van de belangrijkste elementen van de tumorbehandeling. Dit concept omvat gezonde, smakelijke maaltijden die het lichaam zuiveren en de genezing bevorderen. Voedingsadvies voor hormoonproblemen Iedereen kan getroffen worden door een hormoonstoornis - kinderen, jongeren , vrouwen en natuurlijk mannen. Hormoonverstoringen treden vaak op tijdens perioden van grote levensveranderingen of wanneer we deze ingewikkelde machinerie verstoren met chemisch geproduceerde hormonen. Ik ondersteun u graag met uitgebalanceerde voedingsadviezen, speciaal voor overgangsverschijnselen en algemene hormoonproblemen.